Overdækning Stillads

Overdækning Stillads

Henneberg Stilladser ApS kan hjælpe dig med en total overdækning, der kan beskytte både taget og håndværkerne. Vores erfaringer med overdækning siger, at det kan være med til at forkorte byggeperioden, der medfører mindre udgifter.

Det er derfor en god idé at benytte en total overdækning, for det giver en god sikring mod det danske vejr, der kan medvirke nedsat effektivitet hos håndværkerne.
Vi har stor viden og erfaringer med effektivt at montere overdækninger, så der kan arbejdes effektivt og sikkert, uanset vejret.

Overdækning efter dine behov

Ved en total overdækning kan vi dække det område du har behov for, uanset om det er et hus, en ejendom eller noget helt tredje. Det er muligt at montere overdækning på både facadestilladser og murerstilladser, afhængigt af hvad der benyttes.

Overdækningens tag bygges med den frie højde over taget, som du ønsker. Det gør den via aluminiumsdragere og et trapez pladetag, der er med til at give stor stabilitet mod stormvejr.

Der vil ydermere blive monteret armeret plastisk på siderne, fra tagfoden af overdækningen og ned til tagfoden af huset.

Overdækning mod ustadigt vejr

Det regner og blæser i store dele af året i Danmark, hvilket ofte gør en total overdækning nødvendigt. De færreste ønsker nemlig at vejret skal forsinke arbejdet og en overdækning vil gøre det ustadige vejr overflødigt.

Både vind og regn kan have en negativ effekt på byggeprocessen og det kan vi forhindre med vores totale overdækning, så der kan arbejdes videre uhindret.

Hvis du har behov for en total overdækning af et hus eller en ejendom, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os