Facadestillads

Facadestillads

Facadestillads er en af de stilladstyper vi kan tilbyde og det er den mest almindelige type, i og med den kan benyttes i mange sammenhænge. En af fordelene ved facadestilladser er nemlig, at de kan benyttes til mange former for arbejde, på grund af deres fleksibilitet.

Du kan derfor bruge facadestillads til både tagarbejde, facadearbejde eller ved vinduesarbejde. Det anvendes ofte i forbindelse med tagudskiftning, hvor der vil kræves konsoller ved tag foden og med en skærm for eventuelt nedfald.

Sikkerheden er et vigtig område for Henneberg Stilladser ApS og derfor gør vi meget ud af, at de sikkerhedsmæssige forbehold er i orden.

Facadestilladser er en hurtig og effektiv løsning

Facadestilladser vil være en hurtig og effektiv løsning, der kan benyttes i mange sammenhænge. Fleksibiliteten og de mange muligheder ved facadestilladset gør, at man både hurtigt og effektivt kan få det opsat til ens behov.

Samtidig er der mulighed for at få monteret mange forskellige ting, hvis man har lyst til det. Det vil derfor ofte være en god løsning og vi rådgiver dig gerne om facadestillads, hvis du har behov for det.
Der kan monteres både 150 kg El-hejs, nedfaldsskaktrør, armerede plastik, plastnet og en klima skærm der fungerer som et tag oven på stilladset. Samtidig kan vil hjælpe med en total overdækning, der kan være med til at beskytte mod vind og regn.

Opstilling af facadestillads

Stilladserne opstilles med 2 meter mellem etagerne, hvorefter der kan monteres konsoller, som tilpasses til den type arbejde der skal udføres. Belastningen på et let facadestillads er 200 kg/m2 jævnt fordelt på platformen inkl. håndværkeren.

Vi kan opstille et let facadestillads med 2 eller 3 dæk i dybden, hvilket er med til at give optimale arbejdsbetingelser for håndværkeren, så han får rigeligt med plads at arbejde på.

Større projekter

Til større projekter tilbyder vi også murerstilladser. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, og hvilken type stillads passer til dit byggeprojekt.

Kontakt os