Facadestillads

Facadestilladser er en hurtig og effektiv løsning​

Facadestillads

Facadestillads er den mest almindelige type stillads, fordi det er meget fleksibelt og kan bruges i mange sammenhænge. Det bliver typisk brugt til både tagarbejde, facadearbejde eller ved vinduesarbejde. 

Det anvendes også ofte i forbindelse med tagudskiftning, hvor det kræver konsoller ved tagfoden og en skærm for eventuelt nedfald. 

Hos Henneberg Stilladser er sikkerheden et af de vigtigste aspekter i forbindelse med stilladsarbejde, og derfor gør vi meget ud af, at de sikkerhedsmæssige forbehold er i orden. 

Facadestilladser er en hurtig og effektiv løsning​

Facadestilladser vil være en hurtig og effektiv løsning, der kan benyttes i mange sammenhænge. Fleksibiliteten og de mange muligheder ved facadestilladset gør, at man både hurtigt og effektivt kan få det opsat efter sine ønsker og behov.

 

Samtidig er der mulighed for at få monteret forskelligt ekstra udstyr, hvis det er nødvendigt. Der kan monteres både 150 kg El-hejs, nedfaldsskaktrør, armerede plastik, plastnet og en klimaskærm, der fungerer som et tag oven på stilladset.

Samtidig kan vi hjælpe med en total overdækning, som kan være med til at beskytte byggeprojektet mod vind og regn. 

 

Grundet den store fleksibilitet, vil denne type stillads derfor ofte være en god løsning til mange projekter, og vi rådgiver dig gerne om hvilke muligheder og begrænsninger facadestilladser indebærer. 

Opstilling af facadestillads​

Stilladserne opstilles med 2 meter mellem etagerne, hvorefter der kan monteres konsoller, som tilpasses til den type arbejde, der skal udføres. Belastningen på et let facadestillads er 200 kg/m2 jævnt fordelt på platformen inkl. håndværkeren. 

Vi kan opstille et let facadestillads med 2 eller 3 dæk i dybden, hvilket er med til at give optimale arbejdsbetingelser for håndværkeren, så han får rigeligt med plads at arbejde på. 

Større projekter

Til større projekter tilbyder vi også murerstilladser. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, og hvilken type stillads der passer til dit byggeprojekt. 

Kontakt os