Om os

HENNEBERG STILLADSER APS – EN STÆRK PARTNER

Henneberg Stilladser ApS er en dygtig virksomhed der opererer i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland, og leverer ydelser i form af stilladser, til alle former for arbejde. Det er uanset om det vedrører renoveringer, nye byggerier eller noget helt tredje.

Henneberg Stilladser har stor viden og know-how inden for vores kerneområde og vi forsøger at levere en god service, når vi løser opgaver for vores kunder. Alle opgaver er vigtige for os og vi bestræber os på at løse dem både hurtigt og effektivt.

Der kan til tider være mange interessenter i bygge –og renoveringsprojekter, med forskellige ønsker og behov. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle interesser og samtidig er vi en god sparringspartner til at løse de forskellige opgaver, via vores viden og erfaring med stilladser.

Stilladser til alle typer arbejde

Vi kan tilbyde mange forskellige stilladstyper, hvilket indebærer både facadestilladser og murerstilladser. Så uanset hvilken form for arbejde du skal have udført, kan vil hjælpe dig med stilladset.Samtidig kan vi ligeledes hjælpe dig med overdækning, hvis taget eller håndværkerne skal beskyttes mod det danske vejr, der kan være både regnfuldt og med kraftig vind. Hvis du er i tvivl om hvilken form for stillads du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok rådgive dig.

Henneberg Stilladser leverer kvalitet og sikkerhed

Et af de vigtigste områder for Henneberg Stilladser, er at vi kan tilbyde ydelser i høj kvalitet for vores kunder og det indebærer blandt andet at vi kan give jer brugbar vejledning og viden.På den anden side er sikkerhed et vigtigt aspekt i bygge – eller renoveringsprojekter, specielt når det vedrører stilladser. Af den grund, har alle i virksomheden indsigt i, hvordan man udføre arbejdet sikkerhedsmæssigt korrekt og hvilken standarder man skal følge, for at tage sikkerhedsmæssige forbehold. Det gør os til en stærk partner med sikkerhedsmæssig styrke og ydelser i høj kvalitet, hvis du har brug for stilladser – uanset om dit projekt er i København, Lyngby eller Helsinge.Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.