Murerstillads

murerstillads i bygning. Indendørs stillads fra Henneberg Stilladser

Henneberg Stilladser ApS har mange års erfaring med opsætning af stilladser. Vi tilbyder altid murerstilladser med en stærk konstruktion og som både kan bære og rumme mange arbejdere på én gang. Murerstilladser anvendes primært i forbindelse med opmurings- og renoveringsopgaver.

En af fordelene ved denne stilladstype er, at det kan klare en høj belastning, hvilket gør det brugbart ved større renoveringer, hvor mange håndværkere skal arbejde på samme tid og hvor der måske er brug for opbevaring af materialer på stilladset.

murerstillads i bygning. Indendørs stillads fra Henneberg Stilladser

Murerstilladser er velegnet til større projekter​

Murerstilladser er særdeles velegnet til store projekter, hvor der er høje krav til bæreevnen og konstruktionen af stilladset, i modsætning til eksempelvis facadestilladser. 

Stilladset kan opstilles med et trallelag for hver 2 meter og med et enkelt trallelag ved både tagfoden og et til opmuring. Således er det muligt både at foretage tagarbejde og facadearbejde samtidig, uden at håndværkerne forsinker hinanden og arbejder ineffektivt. Med et murerstillads vil der nemlig være plads til, at de kan færdes og arbejde uhindret.

Det vil være muligt at montere både nedfaldsskaktrør, el-hejs og total overdækning med mere, ligesom det er muligt på andre stilladstyper.

Murerstilladser kan klare en stor belastning​

En af ulemperne ved murerstilladser, er at der ikke kan monteres konsoller, ligesom på facadestilladser. Den manglende mulighed for montering af konsoller gør, at facadestilladser er mere velegnet, i forbindelse med eksempelvis vinduesarbejde.

Omvendt kan et murerstillads klare en større belastning end facadestilladser, i og med det kan klare 400 kg/m2, hvorfor det er velegnet til ekstra tungt arbejde.
Der vil desuden være mulighed for at påsætte opgangsfelter med dæk, der har en opgangslem og det vil være muligt at montere stiger eller trappeløb uden på selve stilladset. Denne form for trapper, kan monteres på de fleste stilladstyper.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilken stilladstype, der passer til dit byggeprojekt.

Mindre projekter​

Til mindre projekter tilbyder vi også facadestilladser. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvilken type stillads passer til dit byggeprojekt.

Kontakt os